In een individuele opstelling heb je de mogelijkheid zicht te krijgen op je eigen onbewuste innerlijke processen die je blokkeren een specifiek verlangen te bereiken.

Werkwijze en duur
Met deze methode, waarvan de basis is gelegd door Bert Hellinger, draag je als het ware de energie omtrent je verlangen of onbewuste blokkade tijdelijk  over aan een ander.  ‘De ander’ representeert dan het verlangen of zal de energie voelen van de blokkade die erachter schuil gaat. Omdat het een individuele opstellingen betreft, zal ik zowel de rol van begeleider op me nemen, als die van tijdelijk drager van de energie. Het overdragen aan de energie gaat heel eenvoudig; namelijk door middel van aanraking en het benoemen van de wens, het verlangen.

Vanuit mijn rol als begeleider én als tijdelijke drager van deze energie, kan ik je helpen inzicht te geven in de blokkade, en kunnen we samen onderzoeken wat nodig is om innerlijke heling tot stand te brengen.

De sessies met deze methode, duren ongeveer 1-1,5 uur. De sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte op mijn huisadres in Maren Kessel.

Ervaring
Ik ben in 2003 in aanraking gekomen met de methode van opstellingen en heb in 2006 de opleiding als begeleider van opstellingen (volgens de methode van Hellinger) afgerond. In 2015 heb ik vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van trauma-verwerking door middel van opstellingen (methode van Franz Rupert). In 2017 heb ik een aanvullende cursus gevolgd om deze methode één-op-één toe te passen. Deze cursus is gebaseerd op de methode van Franz Rupert.

U wilt een individuele opstelling? Mail naar: info@mullercoaching.nl voor een afspraak.