waterval…’Mensen gelukkig maken”, was wat er als eerste door me heen ging toen ik de vraag stelde wat ik wil bereiken met mijn begeleiding.

Ik richt me op de ontwikkeling van mensen in organisaties en particulieren. Dat doe ik door middel van coaching, het geven van healings en het bieden van individuele opstellingen.

Ik werk vooral energetisch om zo te ontdekken wat er niet stroomt (blokkeert) of stroming veroorzaakt in de ‘verkeerde’ richting. Door bewustwording kunnen (oude) blokkades opgeheven worden, ontstaat ruimte voor andere keuzes en kan een nieuwe richting gekozen worden. Met liefde, respect en integriteit. Ik zet mezelf in als instrument en werk daarnaast met diverse methodieken (zie voor meer informatie ‘Wie is…’).

Het is mijn doel om innerlijke en energetische genezing tot stand te brengen zodat de mensen in organisaties en particulieren tot maximale ontwikkeling en volle bloei kunnen komen. En daarvoor is verbinding met het hart nodig, met het wezen van de organisatie en de mens.

Klik voor meer informatie over ‘Coaching’‘Healing’ of ‘Individuele opstelling’