zonsondergangWat is het leven mooi wanneer alles gaat zoals we dat willen. Maar wat als het ineens of al langere tijd anders gaat…

Ik coach particulieren en mensen in organisaties met uiteenlopende problematieken en behoeften. Voor mij betekent coaching het ondersteunen van mensen die inzicht willen krijgen in hun eigen handelen, in hun persoonlijke ontwikkeling. De persoon in kwestie is de persoon die het uiteindelijk moet doen, als coach ondersteun ik hem of haar in dat proces naar het gewenste doel.

Intake
Een intake maakt onderdeel uit van een coachingstraject; er wordt ingegaan op de problematiek en worden doelstellingen geformuleerd waaraan gewerkt zal worden. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 5 sessies. Ook de contactmomenten zijn individueel en beslaan ongeveer 1-1,5 uur per keer. Voor tarieven, zie ‘Begeleidingsmethodes‘.

Methodieken
Tijdens de begeleiding maak ik gebruik van verschillende ondersteunende methodieken zoals NLP, transactionele analyse (TA) en het werken met opstellingen. Door mijn eigen levenservaringen en mijn kijk op het leven, ben ik goed in staat om anderen te helpen meer inzicht in zichzelf te krijgen. Mijn fijngevoeligheid helpt me om goed af te kunnen stemmen op de ander.

Meer info?
Voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek voor een coach-traject, mailt u naar: info@mullercoaching.nl voor een afspraak.